Nije montaža: Pete Davidson se već predomislio u vezi jedne tetovaže posvećene Ariani Grande!

Pete Davidson ima vrlo nezgodnu naviku da se impulsivno tetovira, čak i sad kad je već gorko zažalio zbog crteža na telu posvećenih bivšoj devojci. Ista stvar desila se i sa Arianom Grande!

Naravno, Pete i Ari nisu raskinuli, ali je komičar već odlučio da se reši tetovaže sa loogoom “Dangerous Woman” ere koju je imao iza uha. Njegov tatu majstor naravno nije mogao da obriše crtež, već ga je prepravio u srce pored kojeg je dodao i slovo A. Ako očekujete odgovor na pitanje zašto je on ovo uradio – moraćete da čekate sa nama jer se on o tome nije izjašnjavao!

Ono što za sad imamo jesu pisanja tabloida, pa tako Page Six navodi da je Ariana uradila takvu tetovažu srca, pa je Pete želeo da se prilogi njoj, odnosno da imaju tetovažu! Posle svega, Pete ima samo dodatnu motivaciju da zauvek ostane sa Ari, jer joj je već posvetio puno tetovaža!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Konačno: "Tini" album stigao u Famoza CD Shop kao i "Dangerous Woman" i "Revival"!

One thought on “Nije montaža: Pete Davidson se već predomislio u vezi jedne tetovaže posvećene Ariani Grande!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.