„Proklet“: Pete Davidson uspeo da prekrije još jednu tetovažu koju je uradio sa Arianom Grande!

Ariana Grande i Pete Davidson bili su zajedno samo nekoliko meseci a ponašali su se kao da će sve potrajati zauvek, tako da su pričali o svom venčanju i deci a tetovaže su radili trajno kao da se veza nikada neće završiti, i sada im te tetovaže zadaju glavobolje!

Iste muke muče i Ariana i Pete, a Pete je nedavno uspeo da se reši upadljive tetovaže na zadnjem delu vrata “mille tendresse“ na francuskom jeziku koju je tetovirao sa Ari jer je ona uradila istu na istom mestu 2014. godine inspirisana filmom „Doručak kod Tifanija“. Peteu se svakako više ne sviđa da nosi to na vratu, tako da je sada tu frazu prekrio ogromnim crnim slovima „cursed“, što znači „proklet“!

Ipak, i dalje ima mnogo tetovaža i mnogo posla za oboje da se reše uspomena koje su duboko urezali u telo, pa se recimo odmah ispod korigovane tetovaže na Peteovim leđima i dalje vidi tetovaža „always“ koju je Ari pisala svojim rukopisom.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Ariana Grande "muči" fandom: Najavila "Sweetener" izložbu, ali kao da nije!

2 thoughts on “„Proklet“: Pete Davidson uspeo da prekrije još jednu tetovažu koju je uradio sa Arianom Grande!

  1. wow, mislim da su stvarno pretjerali kad su napravili te tetovaže i stvarno to nije bilo potrebno. mjesec dana kasnije oni su prekinuli i te tetovaže su ostale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.