Pašće i “Gangnam Style”: Biebsov “Sorry” prešao dve milijarde pregleda, biće najgledaniji video na svetu!

sorry

Belieberi se dobro sećaju kako su Psy i “Gangnam Style” prešišali “Baby” po broju pregleda i oduzeli Jusu vlasništvo nad najgledanijim videom na YouTubeu ali sad nakon čitave tri godine, jasno je da će mladi pevač i njegov fandom uzvratiti udarac!

Naime, spot za “Sorry” u petak je prešao dve milijarde pregleda čime je postavio i rekord kao pesma kojoj je trebalo najmanje vremena da dođe do te cifre. Biebsu je to pošlo za rukom za tek nešto više od godinu dana, s obzirom da je spot objavljen 22. oktobra 2015. godine. Pritom, treba voditi računa da je ovo samo plesni video snimljen za jako malo novca i da se u njemu Biebs čak ni ne pojavljuje!

Trenutni svetski rekorder i dalje je “Gangnam Style” koji ima skoro 700 miliona pregleda više ali ta razlika konstantno se i prilično brzo smanjuje! Ovim tempom, do narednog leta doći će do smene i “Sorry” će postati rekorder!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #39 - glasajte za sve svoje omiljene pesme svakog dana!

10 thoughts on “Pašće i “Gangnam Style”: Biebsov “Sorry” prešao dve milijarde pregleda, biće najgledaniji video na svetu!

  1. ♥♥♥♥♥♥♥
    Volim ovu pesmuuuuuuu i vrh je!!!!!!!
    I kako da postavim sliku/??

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.