Pašće i “Gangnam Style”: Biebsov “Sorry” prešao dve milijarde pregleda, biće najgledaniji video na svetu!

sorry

Belieberi se dobro sećaju kako su Psy i “Gangnam Style” prešišali “Baby” po broju pregleda i oduzeli Jusu vlasništvo nad najgledanijim videom na YouTubeu ali sad nakon čitave tri godine, jasno je da će mladi pevač i njegov fandom uzvratiti udarac!

Naime, spot za “Sorry” u petak je prešao dve milijarde pregleda čime je postavio i rekord kao pesma kojoj je trebalo najmanje vremena da dođe do te cifre. Biebsu je to pošlo za rukom za tek nešto više od godinu dana, s obzirom da je spot objavljen 22. oktobra 2015. godine. Pritom, treba voditi računa da je ovo samo plesni video snimljen za jako malo novca i da se u njemu Biebs čak ni ne pojavljuje!

Trenutni svetski rekorder i dalje je “Gangnam Style” koji ima skoro 700 miliona pregleda više ali ta razlika konstantno se i prilično brzo smanjuje! Ovim tempom, do narednog leta doći će do smene i “Sorry” će postati rekorder!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selenina mama progovorila za medije i potvrdila da ne podržava "Jelenu"!

10 thoughts on “Pašće i “Gangnam Style”: Biebsov “Sorry” prešao dve milijarde pregleda, biće najgledaniji video na svetu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.