Najveći: Justin Bieber je sad jedina osoba sa pet videa sa preko milijardu YT pregleda!

Definitivno živimo u eri Justina Biebera! Ko ne veruje rečima, brojke su uvek tu da dokažu koliko je on uspešan svuda pa i na YouTubeu gde sad apsolutno nema bilo kakvu konkurenciju!

Naime, “Where Are Ü Now” koji je Biebs snimio sa Jack Ü je upravo prešao milijardu pregleda, što je već peti njegov video kojem je to pošlo za rukom! Na tom spisku su još “Sorry”, “What Do You Mean”, “Baby” i “Love Yourself”. Od tih pesama najbolje stoji “Sorry” koji je šesti nagledaniji video svih vremena sa 2,87 milijardi pregleda ali su velike šanse da on u skorije vreme prestigne “Uptown Funk” i “Gangnam Style”.

Inače, Katy Perry ima četiri videa sa preko milijardu pregleda a po tri imaju Taylor Swift, Calvin Harris, Shakira, Ariana Grande, Bruno Mars, Nicky Jam i Adele. Ed Sheeran, Taylor Swift i Katy Perry su ujedno i jedini izvođači sa po dva videa koji imaju više od po dve milijarde pregleda.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Demonstracija sile: Taylor Swift otela Biebsu titulu najgledanijeg Jutjub videa!

2 thoughts on “Najveći: Justin Bieber je sad jedina osoba sa pet videa sa preko milijardu YT pregleda!

  1. Famozo da li mozda znate gdje je Ariana sada? Posto odavno se nije oglasila,ja mislim da radi na novom albumu ili turneji ali nisam sigurna. I da cestitke Justinu pjesme su mu stvrano super!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.