Najveći: Justin Bieber je sad jedina osoba sa pet videa sa preko milijardu YT pregleda!

Definitivno živimo u eri Justina Biebera! Ko ne veruje rečima, brojke su uvek tu da dokažu koliko je on uspešan svuda pa i na YouTubeu gde sad apsolutno nema bilo kakvu konkurenciju!

Naime, “Where Are Ü Now” koji je Biebs snimio sa Jack Ü je upravo prešao milijardu pregleda, što je već peti njegov video kojem je to pošlo za rukom! Na tom spisku su još “Sorry”, “What Do You Mean”, “Baby” i “Love Yourself”. Od tih pesama najbolje stoji “Sorry” koji je šesti nagledaniji video svih vremena sa 2,87 milijardi pregleda ali su velike šanse da on u skorije vreme prestigne “Uptown Funk” i “Gangnam Style”.

Inače, Katy Perry ima četiri videa sa preko milijardu pregleda a po tri imaju Taylor Swift, Calvin Harris, Shakira, Ariana Grande, Bruno Mars, Nicky Jam i Adele. Ed Sheeran, Taylor Swift i Katy Perry su ujedno i jedini izvođači sa po dva videa koji imaju više od po dve milijarde pregleda.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Justin & Hailey: Priprema li joj romantično iznenađenje za Dan Zaljubljenih?!

2 thoughts on “Najveći: Justin Bieber je sad jedina osoba sa pet videa sa preko milijardu YT pregleda!

  1. Famozo da li mozda znate gdje je Ariana sada? Posto odavno se nije oglasila,ja mislim da radi na novom albumu ili turneji ali nisam sigurna. I da cestitke Justinu pjesme su mu stvrano super!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.