U klubu milijardera: Ari Grande ima prvi video sa desetocifrenim brojem pregleda!

Ariana Grande preživljava teške dane nakon tragedije u Mančesteru ali njen veliki fandom pripremio joj je veoma značajan poklon s obzirom da je njen hit “Problem” prešao milijardu pregleda što je prvi njen spot koji je došao do te cifre.

Interesantno, Ari je do te cifre stigla za tačno tri godine, s obzirom da je ovaj video došao na YouTube 30. maja 2014. godine! Ari trenutno ima i preko 900 miliona pregleda za “Side to Side” i “Bang Bang” pa će uskoro postati jedan od retkih izvođača sa čak tri spota koja su dostigla ovu brojku!

Da ne zaboravimo i druge zvezde, do milijardu pregleda ovih dana došli su još Martin Garrix sa “Animals”, Rihanna sa “Diamonds”, Shawn Mendes sa “Treat You Better” i The Weeknd sa “Starboy” a na današnji dan, 62 videa došla su do cifre od milijarde!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ne zaboravlja: Ariana Grande odaje počast Macu Milleru na svojoj turneji!

8 thoughts on “U klubu milijardera: Ari Grande ima prvi video sa desetocifrenim brojem pregleda!

      1. Pa i to je nešto, ja sam mislila da ima bar jednu pesmu sa tom cifrom, ali nema veze…?

  1. Već 62? Sećam se kada je neko ovde na Famozi napravio listu svih pesama preko milijardu pregleda i bilo ih je oko 20-30.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.