Pun pogodak: Shakira i Maluma već prešli 100 miliona pregleda spotom za “Chantaje”!

Shakira je po ko zna koji put dokazala da je i dalje veoma aktuelna a o tome najbolje svedoči spot za pesmu “Chantaje” koji je snimila zajedno sa svojim zemljakom, Malumom.

Za samo 20 dana video je skupio 120 mliona pregleda a time je oboren i rekord, jer je ovo video na španskom koji je najbrže prešao cifru od 100 miliona pregleda! Sem toga, pesma je debitovala na prvom mestu američke latino liste čime je postala tek 14. pesma u istoriji kojoj je to pošlo za rukom.

Shakira je 100 miliona proslavila na društvenim mrežama gde je napisala, “U kadi sam a iako nemam šampanjac i mehuriće, slavim 100 miliona pregleda. Hvala vam puno, volim vas ljudi.”

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kako ovo funkcioniše? Ariana Grande nastavlja da pada na listi zvezda na društvenim mrežama, BTS nezadrživ!

2 thoughts on “Pun pogodak: Shakira i Maluma već prešli 100 miliona pregleda spotom za “Chantaje”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.