“Despacito” prešao tri milijarde pregleda, postao najgledaniji YouTube video svih vremena!

Kao što smo i prognozirali, “See You Again” Charlieja Putha i Wiz Khalife nije dugo izdržao na poziciji najgledanijeg YouTube videa svih vremena pa je na njegovo mesto zaseo “Despacito” koji će tu ostati na duži period!

“Despacito je u petak zaostajao za nekoliko milion pregleda u odnosu na “See You Again” ali već danas je u vođstvu sa desetak miliona pregleda više tako da će razlika samo nastaviti da se uvećava! Interesantno, ovaj spot koji je objavljen 12. januara bio je daleko od toga da uopšte bude jedan od najgledaniji YT videa ali je on počeo strahovito da dobija na pregledima kad je Justin Bieber uradio svoj remiks pesme!

“Despacito” sa Biebsom nema spot ali je i bez njega audio zapis dostigao skoro pola milijarde pregleda što je krajnje nestvarno. Preko 80% prodaje pesme odnosi se na Biebsov remiks a Luis Fonsi kao autor originala često ističe koliko je zahvalan mladom pevaču što je prepoznao njihov hit i učinio da on osvoji čitav svet!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Elmin blog: Pjesme koje su obeležile 2017. godinu!

15 thoughts on ““Despacito” prešao tri milijarde pregleda, postao najgledaniji YouTube video svih vremena!

  1. Nije uopste,"See you again" je puno bolja pesma i ona zasluzuje da bude da bude prva.

   1. Ma dosadni ste više s tom pjesmom See you again,uopće nije zaslužila biti prva, Despacito je to zaslužio

 1. Iskreno sam razocarana.SEE YOU AGAIN ima mnogo bolju poruku nego Despacito i mnogo je bolja pesma.Pesma SEE YOU AGAIN je posvecena preminulom glumcu Paul Walkeru,a DESPACITO je obicna ljubavna,a takodje i malo vulgarna pesma.

    1. NIsta,jednostavno pesma nema nikakvu posvecenu,a pola vas ne znate ni prevod pesme.Ali dobro,vi Arianatori to malo slabije kapirate.

 2. Izvinite me ali pa sta ako ne znamo prevod pesme i pesma je vrh i bez Justina i npr ja sam slusala samo original

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.