Panika: Niko neće da gleda novi rijaliti Kylie Jenner!

Kylie Jenner u avgustu pokreće svoj rijaliti “Life of Kylie” ali E! televizija se premišlja oko emitovanja jer su dosadašnja probna prikazivanja pokazala da je publika potpuno nezainteresovana, uključujući i njene obožavaoce.

Problem sa rijalitijem jeste što se on fokusira samo na Kylien posao i njen život na društvenim medijima a bez upliva u privatni a pre svega ljubavni život. “Kad je šou najavljen u aprilu, ideja je bila da se snima i njen privatni život”, piše Life & Style. “Međutim, kad je došlo vreme za snimanje, Kylie je odlučila da taj deo izbaci. Odbija da priča o svom ljubavnom životu.”

“Kylie deluje veoma dosadno i u tom rijalitiju nema dovoljno drame. Testiranja su jako loše prošla, čak i među njenim obožavaocima. Jako je teško pronaći nešto što bi vas zadržalo da pogledate čitavu epizodu”, priča jedan izvor.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Oglasile se: Kendall i Kylie reagovale na snimak njihove svađe u rijalitiju!

2 thoughts on “Panika: Niko neće da gleda novi rijaliti Kylie Jenner!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.