Panika: Niko neće da gleda novi rijaliti Kylie Jenner!

Kylie Jenner u avgustu pokreće svoj rijaliti “Life of Kylie” ali E! televizija se premišlja oko emitovanja jer su dosadašnja probna prikazivanja pokazala da je publika potpuno nezainteresovana, uključujući i njene obožavaoce.

Problem sa rijalitijem jeste što se on fokusira samo na Kylien posao i njen život na društvenim medijima a bez upliva u privatni a pre svega ljubavni život. “Kad je šou najavljen u aprilu, ideja je bila da se snima i njen privatni život”, piše Life & Style. “Međutim, kad je došlo vreme za snimanje, Kylie je odlučila da taj deo izbaci. Odbija da priča o svom ljubavnom životu.”

“Kylie deluje veoma dosadno i u tom rijalitiju nema dovoljno drame. Testiranja su jako loše prošla, čak i među njenim obožavaocima. Jako je teško pronaći nešto što bi vas zadržalo da pogledate čitavu epizodu”, priča jedan izvor.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kylie Jenner priča da nikad nije jela žitarice sa mlekom, a sopstveni Instagram je demantuje!

2 thoughts on “Panika: Niko neće da gleda novi rijaliti Kylie Jenner!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.