Kylie Jenner ponovo optužena za krađu, mora na suđenje!

Kylie Jenner konstantno je u nevoljama jer se vrlo često ispostavi da ona svoje dizajne zapravo “pozajmljuje” od drugih, manje poznatih umetnika ali neki od njih poput Sara Pope oteraju je i na sud!

Kako optužuje ova devojka, Kylie je potpuno iskopirala njen “Temptation Neon” logo a sve kako bi ga koristila u promotivnom materijalu za svoj novi rijaliti šou- Zaista, kad uporedite ove dve slike ispod (gore je original, dole Kyliena verzija), šanse da se baš slučajno pogodilo da one toliko liče zaista su minimalne. Otežavajuća okolnost je i to što je Kylie već upadala u nevolje zbog sličnih stvari.

Ipak, kako prenosi TMZ, ovo možda nije direktna krivica Kylie već nekog iz njenog tima ko je mislio da bi bila dobra ideja da jednostavno prepravi nečiju ideju i predstavi je kao svoju. Ipak, s obzirom na ogroman novac koji rijaliti zvezda zarađuje, njoj verovatno neće biti problem da plati traženi novac umesto da se sudi mesecima.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Istražujemo: Zašto Kylie neće saopšititi da je trudna na isti način kao Khloe?

2 thoughts on “Kylie Jenner ponovo optužena za krađu, mora na suđenje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.