Kendall, Kylie, Scooter Braun… Pogledajte koje zvezde su došle na venčanje Justina i Hailey Bieber!

Justin i Hailey Bieber u zvaničnom braku su već godinu dana, ali jelte, ništa nije zvanično dok se ne napravi slavlje za celu porodicu i prijatelje – zato su Jus i njegova izabranica napravili svadbu ovog ponedeljka u Južnoj Karolini, a ovaj značajan događaj ispratilo je mnogo zvezda!

Kako prenosi People, na svadbi je bilo nešto više od 150 zvanica, i među njima je definitivno bilo mnogo slavnih imena koja su se i na društvenim mrežama pohvalila prisustvom na svadbi godine! Jedan od najznačajnijih gostiju bio je Jusov menadžer Scooter Braun, a sa Haileyine strane žurku nije propustila manekenka Kendall Jenner koja se pobrinula i za Haileyino devojačko veče.

Od poznatih su na svadbi bili i Ryan Good, Jusov saradnik za Drew House, modeli Camila Morrone, Joan Smalls i Fai Khadra, mnoštvo frizera i šminkera, a od Kardashian-Jennera došle su i Kris i Kylie sa malom Stormi. Ostavljamo vam da pogledate fotke kojima su zvezde i same čestitale Justinu i njegovoj izabranici!

View this post on Instagram

we don’t date he’s just my date 🖤

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

View this post on Instagram

✨ 9.30.19

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Famoza music chart #209 - Glasajte za sve omiljene pesme!

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

4 thoughts on “Kendall, Kylie, Scooter Braun… Pogledajte koje zvezde su došle na venčanje Justina i Hailey Bieber!

    1. Ah, Swiftieji i Scooter 🙂 Pa, sad je definitivno jedan od najmoćnijih ljudi u svetu muzike.

      1. Da, ali opet, ocekivano je da ce se pojaviti na njegovom vencanju jer mu je menadzer, tako da nista novo, bilo je i drugih zvezda vrednih stavljanja u naslov

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.