Sve drugo može da sačeka: Tini Stoessel je jutros bila na koncertu Ariane Grande!

Iako je u sredu imala TV intervju i brojne druge obaveze, Martina Stoessel nije želela da propusti koncert jedne prave megazvezde u svom Buenos Ajresu pa je rano jutros po našem vremenu prisustvovala koncertu Ariane Grande!

Tini je tako na svom Insta Storyju objavila jednu sličicu sa koncerta uz komentar, “Ariana” i zaljubljeni emodži, što je samo dokaz koliko ona poštuje Ari i zaista uživa u nastupu! Dodatni motiv za nju bio je i to što je pre Ari nastupala njena dobra drugarica, Oriana Sabatini!

Interesantno, Tini je samo četiri dana ranije imala koncert u Buenos Ajresu, ali na drugom mestu, u najvećem teatru u gradu. Sa druge strane, Ari je po običaju pevala u gradskoj areni a čini se da je sve bilo puno! Kao prava zvezda, Tini se odlučila za mesto na tribinama kako bi ostala neupadljiva i mogla na miru da uživa u nastupu – ona ovde nije došla da se slika!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tini Stoessel žestoko brani Biebsa: Nikad ga ne bih povredila, mediji preuveličavaju sve što on uradi, mnogo mu je teško!

10 thoughts on “Sve drugo može da sačeka: Tini Stoessel je jutros bila na koncertu Ariane Grande!

  1. Dokaz da su svade besmislene i glupe i da je napadanje tinista lose kao i napadanje arinatora svi smo mi fanovi vjerni svom idolu ali nemora znaciti da se moramo medusobno mrziti

  2. Sto se nisu slikaleeee zajeeeednoooo???? I cudi me da tini nije zauzela bolje mjesto i je mogla uopste sjesti na tribina a da je ne zaustavi 1000 ljudi
    Inace super stvar!!

  3. Ko je uopšte ta Ariana? Nikad nisam čula za nju. Samo sam čula na dnevniku za napad na njezinom koncertu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.