Nastavlja porodični posao: Kylie Jenner radi sopstveni rijaliti!

Kylie i Kendall Jenner nekako sve manje vezujemo za rijalitije a više za modu i kozmetiku ali mlađa od dve sestre spremna je da to promeni jer će dobiti sopstveni šou koji se trenutno zove “Life of Kylie” i koji počinje da se snima čim to odobri E! kanal!

Tema za ovakav šou svakako ima, od izgradnje njene modne i kozmetičke imperije preko njenog odnosa sa Tygom sa kojim raskida i miri se na nedeljnoj bazi. Kako njih dvoje trenutno opet nisu zajedno, to čitavu temu čini interesantnijom za publiku koja još uvek pomno prati sve što se dešava u vezi čitave Kardashian-Jenner familije.

Kylie je ovih dana singl a kako piše časopis People, drugi momci joj i ne prilaze znajući da se kod nje stvari brzo menjaju. “Prave male prekide s vremena na vreme a onda ponovo budu zajedno. Sasvim je moguće da se ponovo pomire”, priča jedan izvor!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kylie Jenner potrošila 200 hiljada dolara na "Frozen" ponija za Stormi!

One thought on “Nastavlja porodični posao: Kylie Jenner radi sopstveni rijaliti!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.