Osumnjičeni za smrt Maca Millera priznao krivicu

Iako je prošlo već mnogo vremena od smrti repera Maca Millera, sudski postupci još nisu gotovi. Kako prenose američki mediji, jedan od osumnjičenih da je doprineo smrti Maca Millera odlučio je da se nagodi sa tužilaštvom i konačno prizna svoju krivicu.

Izvesni Stephen Andrew Walter tako je priznao da je Macu nabavljao nedozvoljena sredstva, odnosno dao ih je njegovom dileru droge. Mac međutim nije znao šta uzima, pa mu je to u kombinaciji sa kokainom i alkoholom prouzrokovalo gotovo trenutnu smrt. Kako se navodi, da Mac nije uzimao to, i dalje bi bio živ.

Kako se navodi, tužba je ponudila da Walter dobije 17 godina zatvora, a čini se da će on to i prihvatiti. Kako je njegov advokat izhavio, svi su zadovoljni ovim dogovorom. Ostali umešani u ovaj slučaj i dalje nisu osuđeni i nastavljaju da tvrde kako nisu uradili ništa pogrešno.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Mac Miller

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Mi smo kuliramo, ljudi prave priču": Ari i Mac su najomiljeniji par Koačela festivala!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.