Objavljen testament Maca Millera

Iako je u trenutku smrti imao samo 26 godina, Mac Miller je bio svestan koliko burno živi, pa je već bio sastavio testament kojim je jasno raspodelio svoje bogatsvo u slučaju da mu se nešto desi, što je nažalost i bio slučaj.

Kako prenosi E! Online, Mac je testament napravio još 2013. godine, a tamo se navodi da on sve ostavlja svojoj mami Karen Meyer, tati Marku McCormicku i bratu Milleru McCormicku. Ono što se ne zna jeste koliko Macovo bogatstvo vredi, ali ono se znatno uvećalo nakon njegove smrti usled naglog rasta popularnosti njegove muzike.

Kako se navodi, nakon što je njegovo telo bilo na ispitivanju kako bi patolozi uzeli uzorke ne bi li utvrdili pravi razlog smrti, on je prebačen u Pitsburg gde će biti i sahranjen. Ipak, porodica nije navela kad će se to desiti i hoće li javnost smeti da prisustvuje tom činu.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  „Nedostaješ mi“: Ariana Grande ostavila poruku na Twitteru na rođendan Maca Millera

2 thoughts on “Objavljen testament Maca Millera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.