Konačno uhapšen čovek koji je odveo Maca Millera u smrt

Pravda je spora, ali dostižna! Tačno godinu dana od smrti Maca Millera, uhapšen je izvesni diler droge Cameron James Petitt koji je direktno povezan sa ovim slučajem. Naime, kako se utvrdilo, reper je preminuo nakon što mu je ovaj kriminalac prodao lekove koji su bili neispravni i koštali su ga života.

Kako se navodi, Petitt je 4. septembra prošle godine prodao gomilu lekova i kokain Macu Milleru, međutim, zapravo mu je dostavio pilule koje su ga odvele u smrt. To se uklapa u ranije navode policije da Mac nije imao nameru da se ubije lekovima, već da je očigledno uzeo nešto što nije trebalo. Samo dva dana nakon što je kupio ove opasne lekove, Mac je preminuo.

U kakvom je problemu spomenuti diler droge govori nam to što je protiv njega podignuta optužnica na nivou države, a nije mu dozvoljeno ni da plati kauciju i brani se sa slobode. U najgorem slučaju, njega sad čeka 20 godina zatvora. Iako njegovo kažnjavanje neće vratiti Maca, nema sumnje da će pomoći da se spasu drugi životi.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Mac Miller

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Mi smo kuliramo, ljudi prave priču": Ari i Mac su najomiljeniji par Koačela festivala!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.