Ostaćete bez teksta na ovaj jelovnik Kylie Jenner sa njenog privatnog aviona!

Ako neko zna kako da putuje sa stilom to je definitivno porodica Kardashian-Jenner. Oni znaju samo za luksuz od plovidbe superjahtom po Mediteranu do iznajmljivanja privatnih ostrva za njihove žurke. Ipak, koliko god novca imali za ovakve stvari, njihovo osoblje se javno oglasilo da se prema njima odnose loše i da im daju slabu platu, čak toliko slabu da mogu sebi da priušte samo proizvode iz radnje za 99 centi! Sada je javnosti otkriven jelovnik Kylie Jenner sa njenog privatnog aviona i ostavlja bez teksta!

Kylin privatni avion vredan čak 72,8 miliona dolara sadrži jelovnik od sedam luksuznih jela. Od prženog biskvita od paradajza do raviola sa sirom i spanaćem sa pestom od žalfije na puteru. U skladu sa njenom zdravom ishranom, na meniju se našla i njena omiljena kineska salata od piletine kao i zapečen Mahi Mahi sa salsom od ananasa i manga, sotiranim spanaćem i grilovanim povrćem. Zvuči preukusno!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Priprema se: Kylie Jenner obara rekorde, potrošila 70.000 dolara na odeću i opremu za bebu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.