Halsey je postala mama! Pevačica na svet donela dečaka!

Svi smo znali da je pevačica Halsey trudna sa dečkom, scenaristom, Alevom Aydinom. Saznali smo za ovu vest putem njenog ličnog Instagrama na kom je u januaru ove godine objavila fotografiju sa trudničkim stomakom. Nakon toga nas je vremenom obasipala sa još puno trudničkih fotografija, a u njenoj poslednoj objavi možemo videti i da se konačno porodila i na svet donela dečaka!

Ispod objave napisala je da dečak po imenu Ender Ridley Aydin rođen 14. jula, a porođaj je opisala kao redak i euforičan. Takođe je napisala i ”Zahvalnost. Pokrenuto ljubavlju.” Na fotografiji možemo videti kako je nose emocije dok drži novorođenče u ruci i gleda u svog partnera, a na sledećoj slici i kako doji bebu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)

Halsey je prvi put viđena sa ovim turskim scenaristom u oktobru 2020. godine, ali glasine kažu da se zabavljaju čak i od juna iste godine kada su i uradili iste tetovaže.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Halsey

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Blog naše Valentine: Šest albuma koji su obeležili 2017. godinu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.