Uvek sjajni uživo: Pogledajte izvođenje pesme BTS-a „Fake Love“ kod Jamesa Cordena!

BTS postaje toliko popularan širom sveta da ovaj bend sve češće dolazi u goste kod voditelja poznatih kao James Corden, koji ih uvek lepo ugosti i za fanove pripremi nešto posebno!

Ovoga puta momci su uživo izveli svoj novi veliki hit „Fake Love“, koji se nalazi na njihovom albumu „Love Yourself: Tear“ – ovo nije prvi put da vidimo i čujemo uživo verziju „Fake Love“, već je bend ovaj plesni spektakl priredio fanovima i na Billboard Music Awardsu u maju. „Love Yourself: Tear“ prvi je K-pop album koji je dostigao vrh Billboard 200 liste, a momci će ovaj album promovisati na turneji na jesen – nažalost, daleko od našeg regiona.

https://www.youtube.com/watch?v=jHm2gaOsoRs

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/The Late Late Show

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Billboard Music Awards: Veliki trijumfi za Arianu Grande, BTS, Drakea i Cardi B! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.