Odlaže se album: Zayn obrisao više od pola albuma zbog Gigi Hadid!

Izlazak novog albuma Zayna Malika se oteže već dosta dugo a kako mediji prenose, za to postoji jednostavan razlog – mladi pevač je gomilu pesama posvetio svojoj sad već bivšoj devojci, Gigi Hadid!

Naravno, Zayn je te pesme pisao govoreći o svojoj ljubavi sa Gigi ali kako su se oni razišli, te numere su postale besmislene i on je morao da ih se reši. Problem je međutim u tome što su takve pesme sačinjavale većinu albuma! Kako piše The Sun, Zayn je snimio više od 30 pesama o svojoj bivšoj ljubavi pa je sad u problemu.

“Bio je jako zaljubljen dok je pisao album”, piše ovaj tabloid. “Puno je pesama o ljubavi, senzualnosti i strasti ali to je sad problem za njega. Iako su zvanično obostrano odlučili da se rastanu, njemu je srce i dalje slomljeno. MNogo su se voleli i mnogi neće biti iznenađeni ako jednog dana ponovo budu zajedno”, ističe jedan neimenovani izvor.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Gigi tera Zayna kod psihoterapeuta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.