Gabriela nam predstavlja svoj Instagram o Tini i Jorgeu, jortini__price!

Hej,svima ovo je moj fanpage o Tini na instagramu. Jako bi mi znacilo da ga pogledate,zapratite me i lajkujete. Na njemu ja pišem priče o Jorgu i Tini… ima edita…. jako sam aktivna na storyu komuniciram sa vama i cesto ima anketa…obozavam vase komentare kada napisete da vam se svida…..mnogo mi to znaci! I takoder sam zahvalna na svakom lajku! Svi koji ga pogledaju, lajkuju, komentarisu i zaprate me zahvalna sam im jako!!!!!!!!
Bye!💖💖

Instagram: jortini__price


U rubrici MY PAGES predstavljamo vaše Fejsbuk stranice, Tviter naloge, forume, blogove, sajtove i profile na drugim društvenim mrežama posvećene temi koju ste odabrali. Na vama je samo da nam ih predstavite i pošaljete njihovu adresu na [email protected], a u subject stavite My Pages. Poštu koju dobijemo od vas objavljujemo redom kojim nam je stigla, a kad vaša stranica dođe na red za objavljivanje, obavestićemo vas o tome e-mailom! Takođe, napominjemo kako objavljujemo samo stranice koje su aktivne!

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Tini oduševljena: Jorgeova nova muzika je sjajna!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.