Brutalno iskreni Zayn Malik: Nadao sam se da ću Gigi voleti zauvek!

I na primeru Zayna Malika i Gigi Hadid naučili smo da ne postoje dovoljno jake veze da se ne mogu raskinuti a isto kaže i pevač koji je verovao da je njegova sad već bivša devojka ona prava i da ne može da zamisli život bez nje!

“Bio sam jako zaljubljen i mislim da je to bilo jasno vidljivo”, priča Zayn za šou Ryana Seacresta. “Hteo sam da budem zaljubljen u nekog do kraja života. Međutim, stvari se menjaju a život se nastavlja. Međutim, u momentu kad sam pisao pesmu ‘Let Me’, stvari su bile drugačije”. Iako bi neko surovo rekao da je Zayn samo gubio vreme sa Gigi, on ne misli tako.

“Prolazimo kroz iskustva kako bismo imali sećanja i priče da ih zapisujemo i razmišljamo o njima. To svoje iskustvo možete da pretvorite u nešto i ono treba zauvek da bude upamćeno”, zaključuje on. Pravi razlog raskida Zayna i Gigi nikad nije otkriven ali sudeći po njegovim rečima, čini se da su jednostavno prestali da se vole.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sa Harryjem nije upalilo: Kris Jenner sad želi Zayna za zeta, spojila ga sa Kendall?!

2 thoughts on “Brutalno iskreni Zayn Malik: Nadao sam se da ću Gigi voleti zauvek!

  1. pa iskreno bolji su 100 puta par perrie i zayn,a gigi mi je nekakva odbojna NO HATE <33333 ali ni jedan ni drugi par vise ne postoje :((((((((((((((((((((((((((((((((((

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.