Priča se po Njujorku: Zayn Malik viđen u stanu Gigi Hadid?

Zayn je nedavno objavio pesmu „Let Me“ koja je o Gigi Hadid, ali ona je pisana mnogo pre nego što je Zayn mogao predvideti da će njih dvoje raskinuti. Da li je objavljivanje pesme ponovo probudilo emocije u njemu?

Osim „Let Me“, priča se da je Zayn čitav album posvetio svojim osećanjima prema Gigi, a kao što znate ima i tetovažu njenih očiju, pa se čini da ga ova bivša devojka svuda proganja čak i kada nije tu. Možda je istina da ni Zayn ne želi da zaboravi, jer je pevač viđen u Njujorku u sredu a ljudi koji su ga prepoznali na ulici tvrde da je išao u Gigin stan!

Zayn je tog dana izgledao jako opušteno a u jednom trenutku je skrenuo u drugu ulicu gde je pričao ispred vrata i ušao u nečiji apartman – iako nema potvrda da je išao kod Gigi, svi sumnjaju da se nešto ipak dešava i da je par doneo odluku prebrzo, naročito zbog Zaynove poslednje izjave da je imao nameru da voli ovu manekenku do kraja života kada je pisao „Let Me“. Pored svega ovoga, Gigi još uvek lajkuje Zaynove postove – videćemo kako će se stvari odvijati!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Zayn

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Strašno: Zaynova sestra i njeno petomesečno dete dobijali pretnje smrću!

3 thoughts on “Priča se po Njujorku: Zayn Malik viđen u stanu Gigi Hadid?

  1. Ahh, voljela bih da se Zigi vrati. Sa njom je bio veoma srećan. Famoza, da li ste videli šta je bio Lani Del Rey na koncertu u Belgiji i hoćete pisati o tome?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.