Zayn Malik o Gigi Hadid: Ona je neverovatno organizovana, ja ne umem ništa da isplaniram!

Zayn je jako srećan što ima devojku poput Gigi jer ona kao svetski poznat model ima jako gust raspored i morala je da nauči kako da se organizuje!

Ipak, Zayn priznaje da upravo ona planira njihove susrete i da on ne bi mogao nikad da se snađe u svim obavezama koje njih dvoje imaju. „Nije nam tako teško da se viđamo jer ona uvek zna kako da isplanira stvari. Hvala bogu što ona zna jer ja nemam pojma kako bih se organizovao, zahvaljujući njoj se i viđamo“ otkriva Zayn.

Zayn i Gigi dosta vremena provode zajedno iako su oboje zauzeti i često žive zajedno u svojim kućama u Los Anđelesu i Londonu, a Gigi ga je takođe pratila na putu do novog albuma i često je bila tu za njega! „Ona dosta vremena provodi u studiju, voli da mi kuva, kada sam tamo do kasno ona mi donese hranu, divna je“ hvali Zayn svoju devojku.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Gigi Hadid

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Taylor Swift nije srećna: Smeta joj što Gigi izlazi sa Zaynom!

2 thoughts on “Zayn Malik o Gigi Hadid: Ona je neverovatno organizovana, ja ne umem ništa da isplaniram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.