Očekujemo je u Beogradu, Zagrebu i Ljubljani: Marcus i Martinus predstavili svoju “Moments tour” kolekciju!

Marcus i Martinus su započeli pripreme za svoju evropsku turneju koja počinje već 9. februara koncertom u Danskoj, a kao što znamo, oni će 25. marta prvi put pevati ne samo u Srbiji, već i u čitavom regionu. U skladu sa tim, momci su spremili i svoju kolekciju za turneju a sve ove stvari biće dostupne i kad oni dođu kod nas.

Pođimo redom – momci u svojoj kolekciji nude svašta – od kolekcije postera koja košta 15 evra, preko paketa ogrlica koje su 17,90 evra (četiri komada) ili 5,90 evra (ako želite samo jednu), tu je i maska za telefon za 15 evra ali i kalendar za 14,90 evra. Kad je reč o odevnoj kolekciji, u ponudi je zaista svašta! Majice kratkih rukava su 25 evra, one dugih rukava su 35 evra a duksevi sa kapuljačom su 49 evra. Na kraju, najskuplji deo kolekcije je jakna koja košta 69 evra.

Dobra vest je da će sve ove stvari moći da se kupe i na turneji, jer momci sa sobom nose i svoju prodavnicu! To je gotovo sigurno jer su to radili u prošlosti a i predstavlja nešto što je skroz uobičajeno za koncerte. Šta se vama najviše dopada od svega? Kompletnu kolekciju možete videti ovde.

Naravno, u prodavnici se nalazi i album “Moments” koji se prodaje za 18 evra ali mi savetujemo da ga nabavite iz Famoza prodavnice – prognoza je da ćemo sedam primeraka dobiti pre kraja januara a cena će im sigurno biti niža.

Pročitajte još  Ariana Grande je najveća mlada zvezda našeg regiona, M&M najjači u Srbiji, BTS u BiH!

Autor: Famoza.net
Foto: M&M Store

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Očekujemo je u Beogradu, Zagrebu i Ljubljani: Marcus i Martinus predstavili svoju “Moments tour” kolekciju!

  1. Najljepša mi je majica kratkih rukava sa njihovom slikom. Famozo, kad ćete objaviti Music Chart, molim Vas odgovorite?!?!?!??!?!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.