Nikog ne zaboravljaju: Marcus i Martinus šalju pozdrave za fandom u Hrvatskoj i Sloveniji, zovu na koncert! (video)

Pa kako da svaki MMer ne učini sve ne bi li došao na neki od njihovih koncerata u regionu? Marcus i Martinus jako su obradovali fandom u Srbiji video porukom a sad isto čine i za sve MMere koji dolaze na njihove koncerte u Zagrebu i Ljubljani koje takođe organizuje naš prijatelj organizator!

Koliko vas vole, MiM potvrđuju time što su sva tri videa različita, a ovaj za Zagreb je posebno simpatičan jer možemo čuti na našem jeziku “Pozdrav Zagreb”. U nastavku poruke za fandom u Hrvatskoj momci kažu, “Mi smo Marcus i Martinus, prvi put dolazimo 27. marta. Biće ludo, vidimo se tamo ljudi”. Kad je reč o Ljubljani, poruka glasi, “Ljubljana, mi smo Marcus i Martinus. Dolazimo vam prvi put 26. marta, biće neverovatno, vidimo se tamo!”

Dobro, slažemo se, poruke jesu slične ali kako drugačije da izgledaju pozivi? Jako je simpatično koliko se momci trude da kažu nešto na našem jeziku i kako svaki put jasno naglase da im je ovo prvi put da dolaze! Ima li bolje motivacije da fandom ispuni sve dvorane do kraja i jasno im poruči da bi trebalo da dođu svaki put kad su na turneji?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kraj glasanja,"Remind Me" Marcusa i Martinusa je Famoza hit godine!

One thought on “Nikog ne zaboravljaju: Marcus i Martinus šalju pozdrave za fandom u Hrvatskoj i Sloveniji, zovu na koncert! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.