Danas je prvi koncert na turneji Marcusa i Martinusa i on nam dokazuje koliko će biti bolji nastupi u našem regionu!

Čekanje je završeno! Danas je prvi koncert na “Moments” turneji Marcusa i Martinusa nakon kojih će mnoge stvari biti jasnije. Ipak, već sad imamo neke informacije koje će vam potvrditi da će koncerti u našem regionu biti najbolji jer je organizator dao sve od sebe da to bude tako!

Pođimo redom. Prvo, cene za koncert koji će momci danas održati u Danskoj su neuporedivo više nego kod nas! Dok kod nas VIP karte u Beogradu koštaju 30 evra, u Danskoj je njihova cena čak 211 evra! Ni regularne karte nisu mnogo dostupnije jer je raspon cena od 50 pa do 75 evra, što je dvostruko odnosno trostruko više nego u Beogradu.

To nije sve – dok imamo zvaničnu potvrdu da će u Beogradu biti moguće uneti plišane igračke ili neke druge sitnije poklone za momke, to je u Danskoj strogo zabranjeno! Fanovima je doduše i tamo omogućeno da unose banere ali oni ne smeju biti veći od A4 formata (velika sveska). O stvarima koje vam spremamo kao posebna iznenađenja još ne smemo ni da pričamo ali nadamo se da ćete biti na koncertu da sve to i doživite!

Karte za koncert u Beogradu možete kupiti ovde
Karte za koncert u Zagrebu možete kupiti ovde

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza intervju sa EXIT festivalom: Kad glasate na koncertnoj anketi, znajte da EXIT sve to čita!

5 thoughts on “Danas je prvi koncert na turneji Marcusa i Martinusa i on nam dokazuje koliko će biti bolji nastupi u našem regionu!

  1. Vjerovatno je to zato što ovdje nikad nisu došli, dok su do sada imali bar 5 koncerata u Danskoj.

  2. Vottt 211€ da li su oni normalni? Kod nas bi to bilo 25.000din to je pola necije plate (inace kod nas je 3500)! I jos ne smeju igracke i plakati i to! BOZE KOJI SMO SRECNICI HVALA FAMOZI STO NAM OMOGUCAVA OVO!❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  3. Nadam se da ce koncert ovde biti dobar kao sto se cini😊,razumem zasto su karte skuplje tamo nego kod nas ali ovo za velicinu postera mi oupste nije jasno

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.