Danas je prvi koncert na turneji Marcusa i Martinusa i on nam dokazuje koliko će biti bolji nastupi u našem regionu!

Čekanje je završeno! Danas je prvi koncert na “Moments” turneji Marcusa i Martinusa nakon kojih će mnoge stvari biti jasnije. Ipak, već sad imamo neke informacije koje će vam potvrditi da će koncerti u našem regionu biti najbolji jer je organizator dao sve od sebe da to bude tako!

Pođimo redom. Prvo, cene za koncert koji će momci danas održati u Danskoj su neuporedivo više nego kod nas! Dok kod nas VIP karte u Beogradu koštaju 30 evra, u Danskoj je njihova cena čak 211 evra! Ni regularne karte nisu mnogo dostupnije jer je raspon cena od 50 pa do 75 evra, što je dvostruko odnosno trostruko više nego u Beogradu.

To nije sve – dok imamo zvaničnu potvrdu da će u Beogradu biti moguće uneti plišane igračke ili neke druge sitnije poklone za momke, to je u Danskoj strogo zabranjeno! Fanovima je doduše i tamo omogućeno da unose banere ali oni ne smeju biti veći od A4 formata (velika sveska). O stvarima koje vam spremamo kao posebna iznenađenja još ne smemo ni da pričamo ali nadamo se da ćete biti na koncertu da sve to i doživite!

Karte za koncert u Beogradu možete kupiti ovde
Karte za koncert u Zagrebu možete kupiti ovde

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Ne skida se sa telefona": Marcus i Martinus preslatko ogovaraju jedan drugog u novom intervjuu!

5 thoughts on “Danas je prvi koncert na turneji Marcusa i Martinusa i on nam dokazuje koliko će biti bolji nastupi u našem regionu!

  1. Vjerovatno je to zato što ovdje nikad nisu došli, dok su do sada imali bar 5 koncerata u Danskoj.

  2. Vottt 211€ da li su oni normalni? Kod nas bi to bilo 25.000din to je pola necije plate (inace kod nas je 3500)! I jos ne smeju igracke i plakati i to! BOZE KOJI SMO SRECNICI HVALA FAMOZI STO NAM OMOGUCAVA OVO!❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  3. Nadam se da ce koncert ovde biti dobar kao sto se cini😊,razumem zasto su karte skuplje tamo nego kod nas ali ovo za velicinu postera mi oupste nije jasno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.