Senzacija u najavi: Taylor Swift snimala novi spot, da li je to Katy Perry u njemu? (video)

Taylor Swift je prethodne noći snimala spot za pesmu “End Game” što su zabeležile i kamere ali pravu senzaciju izaziva to što je među plesačicama primećena i jedna devojka koja neverovatno podseća na Katy Perry… toliko da je možda i ona u pitanju!

Kako je video sniman iz daleka, primetićete da slika baš nije najčistija ali isto tako nije teško spaziti devojku koja po građi i frizuri skroz odgovara Katy Perry! Kako E! News prenosi, ovo zaista i jeste Katy Perry jer su se njih dve pomire pre par dana što će biti krunisano zajedničkim pojavljivanjem u spotu! Naravno, ni Taylor ni Katy ne pričaju o tome ali teško da bi to i uradile jer ovo treba da bude iznenađenje za sve!

Inače, u spotu će se pojavljivati i reper Future ali nigde nije primećen Ed Sheeran koji će ili biti izostavljen iz videa ili svoj deo snima na nekom drugom mestu. Jedva čekamo da vidimo ovo ali male su šanse da spot bude spreman pre kraja godine.

https://youtu.be/0BLRFrQLJoc

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Srce da im iskoči: Pogledajte kako je Ellen isprepadala Biebsa, Sel, Taylor, Miley... (video)

5 thoughts on “Senzacija u najavi: Taylor Swift snimala novi spot, da li je to Katy Perry u njemu? (video)

  1. Stvarno ne mogu procjeniti da li je to Katy ili ne, ali u svakom slučaju, pripreme izgledaju fantastično

  2. Sigurna sam da će spot biti fantastičan,nadam se da nije Katy u njemu, dosta je svađa

  3. Iz daleka liče, vidjećemo kada Tay izbaci spot. 😏Zanimljivo je što snima po noći 🌃 i to baš na ladi, sigurna sam da će spot biti fenomenalan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.