Obrisali sve uspomene: Demi Lovato potvrdila da je raskinula sa dečkom!

Demi Lovato je velika muzička zvezda i veliki borac u životu, što pokazuje činjenica da uprkos svim problemima i životnim krizama ona i dalje stoji čvrsto na svojim nogama. Ipak, valjda niko od nas ne može imati sreće na svakom životnom polju, pa tako ni Demi ne uspeva na ljubavnom planu da se skrasi i doživi sreću koju tako dugo čeka – ovoga puta dočekala nas je vest o njenom raskidu sa Austinom Wilsonom!

Demi je, naime, jako dug period očekivala da će se njeno prijateljstvo sa rijaliti zvezdom Mikeom Johnsonom pretvoriti u romansu, njih dvoje su nekoliko puta i izašli i pokazali simpatije, međutim, ništa se nije dogodilo i Demi je tad odlučila da nastavi dalje. Utehu je pronašla u mnogo manje popularnom modelu Austinu Wilsonu i na društvenim mrežama ga je predstavila sredinom novembra, ali ova veza jedva je sastavila mesec dana i njih dvoje su izbrisali sve zajedničke slike sa Instagrama i drugih društvenih mreža.

Nakon obrisanih fotki, fanovi su mogli da zaključe da je pao raskid, a to je odlučila i sama Demi da potvrdi jednom fanu u porukama. “Molim vas da ne napadate Austina, on je dobar dečko. Mnogo bolji nego što se ljudima čini spolja i to samo jer ima previše tetovaža. Raskidi su uvek teški za obe strane. Molim vas da ostanete dobri i šaljete molitve” napisala je Demi na Instagramu jednom fanu.

View this post on Instagram

🌹 @ddlovato @austingwilson

A post shared by ANGELO KRITIKOS (@angelokritikos) on

Ovaj raskid došao je iznenada jer je par bio u vezi svega mesec dana, a pre svega par dana uradili su zajednički photoshoot kakav možete videti i iznad, a Austin je u komentarima napisao: “Moja devojka je prezgodna”. Demi je tad uradila na vratu i tetovažu “survivor”.

Pročitajte još  Imamo proverenu tačnu adresu: Evo gde i kako pisati Demi Lovato!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.