Romansa nije isključena: Demi Lovato i Wilmer Valderrama razmišljaju o obnovi veze!

Demi Lovato i Wilmer Valderrama bili su vezi oko šest godina nakon čega su i raskinuli, ali Deminkin bivši dečko je želeo da pokaže da je i dalje uz svoju prijateljicu u teškim životnim momentima, pa se gotovo nije odvajao od nje za vreme rehabilitacije!

“Demi i Wilmer i dalje konstantno komuniciraju,” otkriva izvor za Us Weekly, dodajući da se njih dvoje svakodnevno razgovaraju telefonom i često se viđaju. Wilmer je posetio Demi bezbroj puta za vreme boravka u bolnici, a isti izvor ističe da Demi njegovu podršku ne uzima “zdravo za gotovo”.

“Nakon poslednje rehabilitacije, ona je shvatila koliko život može da bude kratak I uvidela je da bi mogla sve da izgubi, a poslednju stvar koju bi ikada želela da izgubi je Wilmer,” ističe izvor. Nedavno jedan izvor je istakao da definitivno nije u pitanju romansa, dok ovaj autsajder ističe da romansa ipak nije isključena! Da li navijate da Demi i Wilmer obnove romansu?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Famoza koncertna anketa 2019: Koje mlade zvezde želite da vidite u regionu?

5 thoughts on “Romansa nije isključena: Demi Lovato i Wilmer Valderrama razmišljaju o obnovi veze!

  1. Naravno! On se brine za nju i iskreno je voli,a ni njoj sigurno nije svejedno. Ona zaslužuje biti srećna posle svega što joj se desilo u životu. Možda sam malo sebična zbog toga što vidim dobro za Demi, ali on je voli i nije samo to rekao već i pokazao.

  2. Navijam za to da obnove vezu! Ipak Wilmer je bio uz Demi i u najtežim trenutcima njenoga života. On je 100% najbolja opcija za nju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.