Novo na Famozi: Primajte obaveštenja o najvažnijim vestima čim ih objavimo!

Narednih dana videćete dosta promena na Famozi, a jedan od prvih koraka je uvođenje takozvanih Push notifikacija, odnosno obaveštenja o najvažnijih vestima koje ćemo vam slati, ukoliko nam to dozvolite.

Kao što ste primetili, Famoza vas sad pita da li želite da dobijate obaveštenja o najvažnijim vestima koje objavimo, a tu svrhu služi i zvonce koje možda vidite na ekranu svog kompjutera ili telefona. Ukoliko nam to dozvolite, Famoza će svakog dana slati najvažnije informacije, koje dobijate kao obaveštenje istog momenta kad ih objavimo! To naravno ne znači da ćemo slati sve novo što se nađe na sajtu, već 3-5 najvažnijih informacija koje obeležavaju dan. Isto tako, očekujte i regionalne vesti, pa kad recimo bude najavljen neki događaj u Hrvatskoj, ta informacija dolaziće samo korisnicima iz ove zemlje. Naravno, i svi ostali će moći da je vide posetom sajtu. Takođe, notifikacije uvek možete i da isključite ako vam se to ne svidi.

Isto tako, primetićete i da na glavnoj stranici Famoza.net piše da je u potpunosti bezbedna. Naravno, to ne znači da smo ranije bili puni virusa ili da ste bili u opasnosti, ali sad u potpunosti zadovoljavamo propisane standarde bezbednosti. Još jednom, hvala što nas pratite – trudimo se da stvari radimo drugačije i nadamo se da i na vas ostavljamo takav utisak. Naravno, slušamo i vaša pitanja i sugestije – ostavite ih u komentarima.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

19 thoughts on “Novo na Famozi: Primajte obaveštenja o najvažnijim vestima čim ih objavimo!

 1. Kako se mogu prijaviti?

  I jedva čekam ostale novosti na Famozi… najbolji ste…

  Samo me zanima jedna stvar: Moj mail, može li se on ikako zloupotrijebiti?

  1. Zloupotrebiti pretplatom? Ne, ne može 🙂 Ne šalje se ništa na mail, samo na web browsere na kompjuteru i telefonu, a i to se lako isključi ako ne želiš više obaveštenja. Slobodno nam pišite kako vam se ovo čini.

 2. Ovo je odlično!😊😄 jako je zanimljivo ove nove promjene a pogotovo mi se sviđa ovo sa obavijestima 😉😚💕

 3. Ja sam primila,samo se nadam da necete biti jako dosadni!
  To je napredak za najvernije citaoce FAMOZE.

  1. Hvala Doris <3 Slušamo sugestije a još malo isprobavamo. Danas smo poslali i jednu vest samo korisnicima iz BiH recimo, isprobavamo i to 🙂

 4. Da li će (ako na primer ima 5 vesti za koje ćemo dobiti obaveštenje) sva biti o različitim zvezdama ili ce biti npr. 3 vesti vezane za Ari.

  1. Trudićemo se da bude različito, sem ako se baš dogodi da se nešto baš interesantno dešava vezano za jednu zvezdu. Nažalost, ne postoji mogućnost da se neko recimo označi kao Arianator, pa da dobija samo vesti o njoj.

  1. Nije te pitao browser? Imaš i zvonce u donjem desnom uglu ekrana, pa pritisneš na njega 🙂

  1. Najvažnije vesti u toku određenog dana. Ne znamo kako drugačije da definišemo, osim da biramo teme koje mislimo da su najinteresantnije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.