Poslednja prilika za duži period: Danas možete osvojiti Enriqueov “Sex and Love”!

iglesias

Danas na Famozi posle pauze od mesec dana nastavljamo sa podelom CD-ova i to izvođača koje najviše tražite! Usled popriličnog broja molbi, danas po treći put imate priliku da osvojite još uvek aktuelni album Enriquea Iglesiasa, “Sex and Love”.

Ukoliko želite CD, danas u periodu od 12h do 18h potrebno je da pronađete dva skrivena pojma vezana za Enriquea u tekstovima koje objavimo u toku dana na Famoza.net (znači, baš ovde na sajtu, ne na Facebooku). Oba pojma treba da pošaljete na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “Enrique CD”. Ko prvi pošalje oba pojma, dobiće CD. Kao i uvek, skrivene pojmove nije teško pronaći jer su oni napisani podebljanim i kosim slovima. Napominjemo i da CD zbog velikih troškova i dalje šaljemo samo na teritoriju Srbije!

Naravno, ovo je samo prvi od osam CD-ova koje ćemo deliti u decembru – pogledajte raspored za ostale ovde. Kako deljenje Biebsovog CD-a pada baš na gregorijanski Božić, probaćemo da zajedno sa vama pronađemo neke druge datume!

Autor: Famoza.net
Foto: Vladimir Dolapčev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Enrique Iglesias objavio spot za pesmu "Subeme la radio"

3 thoughts on “Poslednja prilika za duži period: Danas možete osvojiti Enriqueov “Sex and Love”!

    1. Zato što nas slanje van Srbije košta preko 3 evra za svaki poslati CD! Slanje u Srbiji je 10 puta jeftinije. Takođe, čak i da vi želite da platite poštarinu, to nije moguće.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.