Famoza music chart #134 – Glasajte za pet pesama koje volite, jednom dnevno!

Za nama je retko burna top lista! Doduše, Marcus i Martinus su zadržali prve dve pozicije, ali isto tako, u jednom momentu je na vodećoj poziciji po prvi put bila Taylor Swift! Ona je ovu nedelju završila na sjajnoj trećoj poziciji, što je zaista neverovatan uspeh!

Takođe, posle nekoliko godina, prvi put se desilo da Martina Stoessel nema makar jednu pesmu među prve četiri, jer je ispred završila i Ariana Grande. Prijatno smo iznenađeni i koliko vam se dopada zvanična himna svetskog prvenstva u fudbalu, “Colors”, koju izvodi Jason Derulo, a koja napreduje iz nedelje u nedelju, pa je sad na mestu broj 11, a preživela su i oba noviteta, singlovi Demi Lovato i Sare Jo!

Glasanje traje do srede, 20. juna u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete jednom na svaka 24 časa i to za pet pesama koje volite! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Mac Miller ostao bez Grammy nagrade, Ariana Grande besno reagovala!

18 thoughts on “Famoza music chart #134 – Glasajte za pet pesama koje volite, jednom dnevno!

  1. Glasam za Remind Me,Princesa,Te Quiero Mas,Great Escape i Lava💙💜💛💙💜💛💙💜💛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.