Vikend za Directionere: Danas po prvi put možete osvojiti album One Directiona!

Došao je i taj momenat! Directioneri su do sad bili jedini megafandom koji nije bio u prilici da osvaja CD-ove svog omiljenog benda na Famozi ali danas zahvaljujući našoj saradnji sa kompanijom Menart to menjamo pa će neko u svojoj kolekciji uskoro imati “Four”.

Ukoliko želite ovaj CD, danas u periodu od 12h do 19h potrebno je da pronađete dva skrivena pojma vezana za 1D u tekstovima koje objavimo u toku dana na Famoza.net (znači, baš ovde na sajtu, ne na Facebooku) i objasnite njihovo značenje. Oba pojma sa objašnjenjem treba istovremeno da pošaljete na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “1D CD”. Ko prvi pošalje oba pojma zajedno sa tačnim objašnjenjima, dobiće album. Kao i uvek, skrivene pojmove nije teško pronaći jer su oni napisani podebljanim i kosim slovima. Napominjemo i da nagrade zbog velikih troškova i dalje šaljemo samo na teritoriju Srbije!

Naravno, u nedelju vas takođe očekuje jedan “Four” CD a pogledajte ovde i šta ćete još biti u prilici da osvojite do kraja ovog meseca!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #70 - Ko će pobediti na prvom izdanju liste u 2017. godini?

8 thoughts on “Vikend za Directionere: Danas po prvi put možete osvojiti album One Directiona!

  1. Imam pitanje, da li kada izadje prvi pojam ja vama odmah posaljem sta znaci ili tek kad izadje i drugi posaljem vam oba?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.