Novi video Ariana Grande je u top pet u Hrvatskoj, Srbiji i BiH!

Ariana Grande ponovo je svetionik kad je reč o tome šta se sluša od muzike u regionu. U moru klikbejt videa, katastrofalnog arlaukanja, Zadruge i spodoba poput Jale Brata i kompanije, numera “Don’t Call Me Angel” prava je anomalija i pokazatelj koliko mladi u regionu žele da čuju i vide Arianu Grande.

“Don’t Call Me An Angel” danas je drugi na YouTube trending listi u Hrvatskoj (juče četvrti), treći je u Srbiji (juče šesti), a peti je u Bosni i Hercegovini (juče 10.) Ariana je bikvalno anomalija, jer sve ostale stvari u širim vrhovima lista u sve tri zemlje su ono što smo spomenuli – beskrajno isti spotovi IDJ Videos, klikbejt videi, rijalitiji i mnogo autotjuna.

Iako bi bilo nepravedno ne spomenuti da u spomenutom pesmi pevaju i Miley Cyrus i Lana Del Rey, treba istaći da je već pravilo da samo Arianine pesme dolaze do vrha trendinga u našem regionu. Samim tim, još je veća šteta što nas ona neće posetiti ni na ovoj turneji, ali dokle god ima Arianatora, nećemo odustati od nje!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zvezde na društvenim mrežama: BTS ne pušta prvo mesto, odlični Jus i Ari, ogroman pad za Sel i Demi!

4 thoughts on “Novi video Ariana Grande je u top pet u Hrvatskoj, Srbiji i BiH!

  1. Ariana je najslusanija u nasem regionu ali Jala Brat,Buba Corelli,Maya Berovic,Coby i ostali koji koriste na tone autotjuna su uvek na vrhu i to mi nikad nece biti jasno pogotovo zadruga sto se nalazi na vrhovima cesto…..a stvarno je steta sto ona ne dolazi ni ove godine u nas region iako ima gomile fanova ovde i svaka njena pesma kad izadje je u trendu u nasem regionu ali se uvek pojavi neka pesma od senidah,jale,bube,maye i oni budu prvi na listi…ali ja mislim da cemo uspeti da je dovedemo ako ne na ovoj turneji onda na sledecoj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.