Ariana Grande je najveća mlada zvezda našeg regiona, M&M najjači u Srbiji, BTS u BiH!

Ariana Grande je najveća mlada zvezda našeg regiona, M&M najjači u Srbiji, BTS u BiH!

Kraj je godine i vreme je za sumiranje rezultata, a mi smo posebnu pažnju posvetili zemljama našeg regiona, konkretno Hrvatskoj, Srbiji i BiH. Ovi tri zemlje smo uzeli jer preostale (Crna Gora, Slovenija i Makedonija) zbog svoje veličine ne prikazuju dovoljno tačne podatke.

Ono što smo mi uradili jeste da smo izabrali osam najvećih mladih muzičkih zvezda, i uporedili njihovu popularnost u sve tri zemlje. Ono što se da primetiti jeste da su u prvih pet u sve tri zemlje ista imena – Justin Bieber, Ariana Grande, Selena Gomez, BTS i Marcus i Martinus, dok Taylor, Demi i Shawn Mendes svuda vidno zaostaju.

Kad je reč o Srbiji, prilično ubedljivo prva je Ariana Grande, koja je sakupila 39 poena, a na drugom mestu je BTS sa 33, što je ogroman uspeh za ovaj fandom! Selena Gomez i dalje ima ogromno uporište u Srbiji i sakupila je 25 poena, Justin Bieber ima 24, a dobri su i Marcus i Martinus sa 23. Sve kad se sabere, može se reći odskače Ariana i donekle BTS, dok su svi ostali vrlo ujednačeni! Nažalost, Google u Srbiji ne prikazuje stanje po regionima, tako da tu listu i ne možemo da vam pokažemo.

U Bosni i Hercegovini, raspored ovih pet zvezda je dosta drugačiji! BTS (žuto) i Ariana Grande (ljubičasto) dele poziciju broj 1 sa 39 poena, što je može se reći prilično iznenađenje! U ovoj zemlji i Justin Bieber (plavo) stoji dobro sa 31 poenom, Selena ima 26 (crveno) dok su Marcus i Martinus ubedljivo poslednji (zeleno), sa 18, ali ipak ispred Demi, Shawna i Taylor. Ovde imamo i interesantan prikaz po regionima. U Republici Srpskoj Ariana je ubedljivo prva, dok Federacijom blago vodi BTS. Interesantno, u distriktu Brčko, Justin Bieber je ubedljivo prvi! 

Pročitajte još  Semina nam šalje kviz o Seleninim tetovažama!

U Hrvatskoj je svakako najzanimljvije, jer ovde imamo podatke za čak 20 županija i jedan grad – Zagreb. Jedna stvar je ipak ista – i Hrvatskom vlada Ariana Grande sa 28 poena (žuto), drugi su Justin Bieber i BTS sa po 24 poena (crvena i zelena boja), Marcus i Martinus slede sa 19 (ljubičasto), dok je poslednja Selena sa 16 poena (plavo). Interesantno je i videti kako se mapa Hrvaske šareni. Ariana čvrsto drži sve županije koje su uz granicu sa Srbijom kao i najveći deo Dalmacije, Zagreb, odnosno Istru. BTS drže Zadar, Sisačko-moslovačku županiju i Varaždinsku županiju, a Marcus i Martinus caruju u čak šest županija, u centralnoj i severnoj Hrvatskoj!

Šta je zaključak? Definitivno to da je Ariana Grande kraljica ovog regiona, i da bi njen koncert bez obzira na cenu, bio najbolji izbor za naše organizatore. Isto tako, primećujemo da je BTS naglo skočio, kao i da se Selena Gomez i Justin Bieber odlično drže, iako već dugo nisu aktivni. Na kraju, Marcus i Martinus su se nametnuli kao jedna od pet najvećih zvezda u regionu, a od svih zvezda koje smo spomenuli, oni su slične popularnosti, a jeftiniji su više desetina puta, što ih uvek čini zanimljivim našim organizatorima!

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Katarina nam šalje svoj kviz o Seleni Gomez!

15 thoughts on “Ariana Grande je najveća mlada zvezda našeg regiona, M&M najjači u Srbiji, BTS u BiH!

  1. Jedino kod nas su na vrhu neki sto su se juce pojavili na sceni(ne racunajucu Ari i Jusa),a prave zvezde zaostaju..ali ok

  2. Jako mi je drago da Ari "vlada" našim regionom ali isto tako mi je i krivo da se Shawnova muzika ne slusa uopšteno na celom Balkanu..ali tako je kako je❤

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.