Ariana Grande presrećna: NASA remiksovala pesmu “NASA” sa albuma “thank u, next”!

Bilo je samo pitanje vremena kada će NASA primetiti koliko je Ariana Grande veliki fan svemira, pa i same njihove organizacije – o tome dovoljno govori činjenica da je pevačica jednu pesmu sa albuma “thank u, next” nazvala “NASA” i upravo ta pesma privukla je njihovu pažnju”!

“thank u, next” je jedan od najomiljenijih albuma javnosti i nismo iznenađeni što je i sama NASA čula da se na njemu nalazi pesma “NASA”, pa su iskoristili tu pesmu kao promociju svoje nove misije na Mesecu i Marsu, a Ariana im je ubrzo odgovorila na Twitteru!

“Ovo je tako posebno i tako ludo, zdravo svima koji rade ovako neverovatne stvari! Hvala što ste odvojili vreme da napravite ovako nešto, srce mi je puno” napisala je Ari.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Neda nam šalje kviz o tekstovima pesama sa albuma "Sweetener"!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.