Sebastián Yatra pojasnio šta se dogodilo sa njegovim hapšenjem u Majamiju!

Kao što smo i pisali o tome, ovih dana je internetom kružio video hapšenja kolumbijskog pevača Sebastiána Yatre što nas je sve iznenadilo pošto znamo da on nikada pre nije imao problema sa policijom ili zakonom. Na snimku se jasno moglo videti da ga policija privodi dok su mu vezivali lisice pod upaljenim patrolnim svetlima, ali smo se ipak zapitali da li je sve ovo istina ili neka ‘smicalica’. Sam Sebastián sada je i progovorio na ovu temu.

Na svom Instagram profilu Seb je objavio post sa isečkom njegovog novog muzičkog spota za pesmu koja se zove ‘Delincuente’, a takođe je i najavio da će biti premijerno prikazana 12. avgusta. U drugoj objavi sa nama je podelio još jedan isečak spota, a tagovao je i Jhaya Corteza koji će sa njim izvesti pesmu. Delovi spota izgledaju neverovatno pa ne sumnjamo da će isto tako dobra biti i sama pesma.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sebastian Yatra (@sebastianyatra)

Nakon što je Seb pojasnio situaciju hapšenja njegovi pratioci zasipali su objave komentarima punim šale pošto im je laknulo što se ništa ozbiljno zapravo ne dešava.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sebastian Yatra (@sebastianyatra)

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Pljušte uvrede na račun pupka Martine Stoessel!

Foto: Instagram/Sebastián Yatra

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.