Billie Eilish nastupa svoju novu pesmu i govori o režiranju svog muzičkog spota!

Billie Eilish je nedavno objavila svoj novi album ‘Happier Than Ever’ i po samom naslovu možemo videti da joj život ide na bolje. Ona se prethodnih meseci suočavala sa optužbama da su ona i njen dečko Matthew Tyler Vorce rasisti , ali kako se čini polako sve to sve iskristalisalo i Billie kreće ispočetka. U novom gostovanju kod Jimmyja Fallona, Billie je nastupala najnoviju pesmu i govorila o režiranju svog muzičkog spota!

Billie se u emisiji pojavila virtuelno, preko video poziva i prvo što je Jimmy želeo da zna su njeni utisci sa novog albuma. ”Prvo sam se jako plašila da pogledam komentare, ali kada sam videla sve pozitivne poruke bila sam srećnija nego ikad.” rekla je.

Na pitanje da li je sama režirala svoje spotove Billie je potvrdno klimnula glavom. ”To je veliki posao i ponekad se i pitam zašto sebe stavljam u tu poziciju, ali zaista to želim da radim. Kada imaš neku ideju u glavi i želiš da baš tako ispadne nekad moraš sam to da uradiš.” rekla je iskreno.

Kasnije je nastupala svoj novi hit i nastup je bio očaravajuć!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Billie Eilish snimila kratak film o tome koliko je zanima tuđe mišljenje!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.