Nova K-Pop ženska grupa navodno može da se meri sa BLACKPINK devojkama!

Hybe Korporacija, koja je dom BTS i TXT grupa, priprema se za novu žensku grupu koja će se pojaviti u četvrtom kvartalu ove godine u saradnji sa Source Music. Bang Si Hyuk i Min Hee Jin koji su podigli čuvene grupe Girls Generation, f(x) i Red Velvet u SM Entertainmentu sada žele isti uspeh i za ovu novu grupu. Kako tvrde, grupa će biti toliko dobra da će je ljudi upoređivati sa čuvenim BLACKPINK devojkama!

“Pripremamo se za pokretanje nove ženske grupe. Tačan datum njihove prve pesme, broj članova kao i žanr muzike još uvek su poverljivi.“ rekao je izvršni zvaničnik Hybea, 9. avgusta. “Imamo velika očekivanja od ove grupe jer članove imaju vizuelne sposobnosti i veštine koje mogu da se porede sa BLACKPINK grupom.“ dodao je.

Kako saznajemo, prema Kiprisu, veb stranici za pretraživanje patenata i žigova, Hybe je prethodnog meseca registrovao brojne žigove poput ‘RED MARBLE’ i ‘CHAKHO’. Neki nagađaju da bi to mogla biti potencijalna imena za novu grupu. Takođe je otkriveno da je Hybe održao razne audicije u 16 gradova širom sveta, a neke od država su SAD, Australija, Južna Koreja, Japan itd.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BLACKPINK

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Joohoney (Monsta X): Sam sam, plačem i sedim u mraku

One thought on “Nova K-Pop ženska grupa navodno može da se meri sa BLACKPINK devojkama!

  1. No one can beat Blackpink. Even if they still didn't had their comeback 2022,I will wait for Blackpink to come back with new songs. Blackpink will always be number one in my heart I believe in them, and it's because I'm a Blink and I will never stop being their fan. Love you Blackpink, I will always be by Blackpink's side I will always protect members of haters

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.