Samo početak: BLACKPINK su već najuspešnija ženska k-pop grupa u istoriji na teritoriji SAD!

BLACKPINK su objavile svoj novi album i singl ovih dana a već tokom prve nedelje na Billboardovim listama, pomerile su granice i dosadašnje rekorde!

Kad je reč o singlovima, “Ddu-Du Ddu-du” je startovao na mestu broj 55, što je bolje od dosadašnjeg rekorda koje su držale Wonder Girls, čiji je najbolji plasman bio “Nobody” i to još 2009. godine. One se nisu pomerile dalje od mesta broj 76.

Kad je reč o njihovom mini albumu “Square Up”, on je debitovao na mestu broj 40, što je takođe najbolji plasman za jednu žensku k-pop grupu do sad. Devojke su takođe prve i na “Emerging Artist” listi koja rangira najbolje nove izvođače! BLACKPINK nastavljaju k-pop invaziju koju je započeo BTS, a mi se nadamo da će i to pomoći da naš region dobije svoj prvi koncert u skorije vreme!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Najpoznatiji režiser muzičkih spotova ne želi da radi sa BTS: Izoperisani su i nose ruž!

2 thoughts on “Samo početak: BLACKPINK su već najuspešnija ženska k-pop grupa u istoriji na teritoriji SAD!

  1. A moguli da dodzu
    u Srbiju tu da snime koncert ? Ja bi to voljela
    možete li da ih pitate jako bi se iznenadila i bila bi drevna dali možete dah nagovorite bili biste najbolji ikada na mom svetu i ako može daim
    kažete da se ja zovem Isidora i da bi mi to bila želja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.