Šta Tom Felton kaže o romansi sa Emmom Watson?

Tom Felton bio je i ostao među omiljenim zvezdama Harryja Pottera, iako se u filmovima zapravo jedva i pojavljuje! To je dovelo do raznih priča o njemu, a najzanimljiva je bila ta kako je on osvojio srce Emme Watson. Kako se sve to dešavalo prilično davno, Tom je sad prihvatio da za Entertainment Tonight govori na tu temu, a odgovor je prilično iznenađujući!

“Nas dvoje jesmo nešto”, ako to što kažem ima smisla, ističe on. “Mi smo oduvek veoma bliski. Ja nju obožavam, misilm da je neverovatna. Nadam se da će mi uzvratiti kompliment. Međutim, kad je reč o romansi, to je više za priču o Slytherinu i Gryffindoru, nego za Toma i Emmu”.

Naravno, od romanse i ne može da bude ništa s obzirom da je Emma srećno zaljubljena u svog momka Lea Robintona. Ipak, ona je u intervjuu 2011. priznala kako je bila zaljubljena u Toma, i da je to bila prva osoba u koju se zaista zaljubila! “On to zna. Pričali smo o tome i smejemo se tome. Sad smo dobri prijatelji i sve je kul.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Tom Felton

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Poslednji je dan glasanja: Koju zvezdu želiš da Ryan nacrta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.