Njena godina: Camila Cabello dostigla rekorde Taylor Swift i Keshe, sledeća je Rihanna!

Camila Cabello je imala odličnu godinu ali se čini da će 2018. biti još bolja za nju! Uostalom, novi uspesi i rekordi kojima dostiže čak i megazvezde kao što je Taylor Swift nam najbolje govori o tome!

Konkretno, Camilla je zabeležila već sedmu nedelju na vrhu američke pop top liste koju uređuje Billboard čime je stigla “I Knew You Were Trouble” Taylor Swift ili Keshin “Tik Tok”. To ujedno znači da je “Havana” najuspešnija pop pesma u Americi u prethodnih pet godina! Sledeći Camilin cilj je Rihanna sa “We Found Love” koja je osam nedelja bila prva, a isto toliko i “One More Night” Maroon 5. Da bi bila prva u istoriji, bilo bi potrebno da joj pet nedelja ostane prva i tako nadmaši rekord koji su postavili The Chainsmokers i Halsey sa “Closer”.

Sve više nam se čini da bi Camila bila odličan kandidat za jedan koncert u našem regionu, naročito sad dok je na početku solo karijere i verovatno nije previše skupa. No, kao što stalno ponavljamo, koncert Marcusa i Martinusa nam bukvalno određuje sudbinu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Camila Cabello mora da ide na časove kako ne bi bila rasista

One thought on “Njena godina: Camila Cabello dostigla rekorde Taylor Swift i Keshe, sledeća je Rihanna!

  1. Ljepotica. Havana je po meni pjesma godine. Neka samo tako nastavi!😎

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.