Harry Styles: Šta bih u lice rekao Taylor Swift ako se sretnemo

Tokom promocije svog solo albuma Harry Styles prvi put je govorio o svojoj vezi sa Taylor Swift gde nije imao ružnu reč za svoju bivšu devojku niti joj je zamerio ako je zaista neku od pesama posvetila njemu. Harry sad otkriva i da mu je upravo nekolicina bivših partnerki bila inspiracija za pesme!

“Pesme o bivšim ljubavima su moj način da odam počast vremenu koje smo proveli zajedno. Nekad želite samo da odate počast a nekad i više od toga… Ja se nadam da će one znati da ovo radim za njih”, priča on a mediji naravno tu najviše spominju Kendall Jenner sa kojom se i najviše viđao poslednjih godina. Sem toga, Harry je objasnio i kako bi razgovarao sa Taylor kad bi je sreo negde.

“Stvari jednostavno nisu funkcionisale. Postoji puno stvari koje mogu biti dobre a ipak pogrešne… Sresti nekog novog i podeliti ta iskustva je nešto najbolje ikad. Zato Taylor, hvala ti”, ispričao je on. I Taylor i Harry trenutno su singl ali sudeći po ovim rečima, Harry misli da njih dvoje nikad ne bi mogli da funkcionišu zajedno!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Samo za prave Swiftieje: Da li ste primetili jedan motiv koji se provlači kroz čitavu diskografiju Taylor Swift?

5 thoughts on “Harry Styles: Šta bih u lice rekao Taylor Swift ako se sretnemo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.