Da li nam Nicki Minaj poručuje da je trudna?

Muž Nicki Minaj je silovatelj i ubica i sve to sa sobom donosi večiti nemir u porodici i neodobravanje okoline i javnosti, ali Nicki se na ove stvari nije obazirala ni kada se zvanično udala za njega, tako da je ona sada zvanično u braku. Nicki ima i 37 godina, što je pravo vreme da svoj svež brak oplemeni i potomstvom – da li se i ona slaže da je vreme za to?

Naime, Nicki je u karantinu kao i ostatak sveta i ne kreće se u javnosti već jako dugo, a kako se ovih meseci niko ne kreće, mnogo je lakše kriti stvari poput trudnoće nego kada je na primer Kylie bila trudna – ona je morala da nađe način da se izoluje sama, a zvezde kojima ovih dana raste stomačić mogu sasvim komotno da odluče kad će javnosti otkriti istinu! Vrlo je verovatno da je reperka Nicki Minaj buduća mama, a da to nije obična glasina tabloida govore njene reči lično!

Dakle, sve glasine o Nickinoj trudnoći opravdane su jer ih ona podgreva, a sve je počelo kada je reperka organizovala Q&A na Twitteru! Jedan fan ju je upitao da li kuva za vreme karantina, a njen odgovor je bio da ima jaku želju da jede crveno meso sa ljutom paprikom! Trudnice po pravilu imaju pojačan apetit i pojačanu želju za nekim namirnicama, ali ni tu nije kraj tragovima!

Pročitajte još  Najpoznatiji reperi na jednom mestu: Migos, Nicki Minaj i Cardi B predstavljaju spot za svoju pesmu „MotorSport“!

Jedan fan je nakon toga direktno pitao Nicki da li možda povraća svako jutro, na šta je ona imala interesantan odgovor koji vidite i iznad: “Ne povraćam, ali stalno piškim i muka mi je non stop. Šta bi to moglo da znači, ljudi?” našalila se Nicki. Ili se nije šalila? Sve ovo definitivno su simptomi trudnoće ako nas pitate!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Nicki Minaj

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Da li nam Nicki Minaj poručuje da je trudna?

  1. Ja samo ne znam sta je Nicki vidjela kod ubice i silovatelja 🙁 🙁 ali hajde to je njen izbor, ako je trudna neka joj je sa srecom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.