Pogledajte kako izgleda kuća BTS-a, najskuplja kuća u njihovoj zemlji!

BTS je jedan od najpopularnijih bendova na svetu, samim tim su i najpopularniji bend u Koreji! To im dozvoljava da kupe sve što požele, pa i najveću i najskuplju kuću koju Južna Koreja poseduje – to je upravo kuća BTS-a koja je mnogo više vila nego kuća, i košta impresivnih 6,5 miliona dolara, što je još i malo za sve što vila poseduje!

BTS poseduje čitav kompleks apartmana, što je i razumljivo jer je bend veliki, a u ovolikoj kući svakako ima dosta prostora za sve, jedna ogromna kuhinja, koja je povezana sa malom kuhinjom, ogromna dnevna soba i nekoliko spavaćih, a momci imaju i tu privilegiju da imaju lekara kad god im zatreba i ne moraju ništa da zakazuju, a imaju i pristup bazenu, teretani i golf terenu non-stop!

Ovaj kompleks apartmana nalazi se u Hannam THE HILL okrugu gde takođe žive najbogatiji ljudi iz Koreje, glumci, muzički producenti i drugi.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Zemlja k-popa: Srbija dobila dodatne termine za BTS koncert, projekcije u čak četiri grada!

2 thoughts on “Pogledajte kako izgleda kuća BTS-a, najskuplja kuća u njihovoj zemlji!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.