Očekivano: Nicki Minaj predstavila spot za “No Frauds”, stižu jake negativne reakcije!

Nicki Minaj konačno je objavila spot za pesmu “No Frauds” ali problem je nastao jer je veliki deo javnosti odlučio da je napadne zbog toga što se u njemu nalazi i materija snimljen na čuvenom Vestminsterskom mostu gde se pre mesec dana desio teroristički napad.

Nicki je scene za video snimila tri dana pre incidenta u kome su poginule četiri osobe a 50 je ranjeno a bila je prisutna u glavnom gradu Britanije kad se to desilo pa je među prvima uputila reči nakon tragedije. Međutim, ona je u spotu zadržala scene sa ove lokacije što mnogi sad smatraju neprikladnim.

Nicki sa druge strane ne odgovara ali pretpostavljamo da bi njena poruka bila da život pobeđuje, baš kao što i Vestminterskim mostom i sad prolaze ljudi, ne dozvoljavajući sebi da ostanu uplašeni nakon svega.

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Nicki Minaj progovorila o tuči sa Cardi B: Strašno i ponižavajuće, ona laže!

One thought on “Očekivano: Nicki Minaj predstavila spot za “No Frauds”, stižu jake negativne reakcije!

  1. Ako je ovo rep ja ne znam.Jesam ljubitelj repa ali ovo je ocaj.Boze vrati old school hip hop kada je rep bio rep.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.