Niall Horan nema dilemu koja je najgora pesma One Directiona!

Muzičari će vam po pravilu rado otkriti koje su im neke od omiljenih pesama na kojima su radili, ali sa druge strane, nisu baš srećni da otkrivaju koje su to najgore. Niall Horan je uradio baš to u intervjuu za Offical Charts, gde je otkrio da uopšte nema dilemu šta je to ono najgore što je One Direction ikad snimio!

Niall koji ovih dana mnogo priča o One Directionu u okviru promocije svog novog albuma, prvo se osvrnuo na najbolje pesme, rekavši da nema jednog favorita. “U poslednje vreme slušao sam ih nekoliko, jer želim da ih izvodim na svojim koncertima. Ja jako volim pesmu ‘Stockholm Syndrome’. Volim i pesmu ‘Girl Almighty’. U osnovi, naša dva poslednja albuma bila su sjajna. ‘Drag Me Down’ je sjajna stvar. Isto tako i ‘Walking in the Wind’ odnosno ‘What a Feeling'”. Ipak, kad je trebalo da odabere najgore pesme, Niall kaže da se jedna posebno ističe!

“‘Na Na Na’ sa našeg prvog albuma. Na njemu ima promašaja. Ipak, i taj album je stigao do mesta broj 1!” Niall kaže i da oseća da je njegov drugi solo album “Heartbreak Weather” dosta bolji od prethodnog, makar jer on sad peva bolje. “Definitivno mislim da mi se glas poboljšao”, priča on. “To je od praksa, odnosno pevanja svake večeri na turneji. Hteo sam da napišem dobre pop pesme i da ne razmišljam previše o tome. To što je prvi album uradio me je prosto oduvalo, ali osećao sam da sebe teram da pišem samo određene tipove pesama. Ovog puta hteo sam da se fokusram na pisanje dobrih pesama, a da ih posle preuredim po potrebi. Osećam kao da znam kako da se snađem u studiju i kako da napišem pop pesmu, tako da sam samo zaključio da treba da se opustim i da se dobro zabavim.”

Pročitajte još  Slučajno? Mala Directionerka ozdravila nakon obećanja Nialla Horana!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.