Maske za lice, italijanski, znakovni jezik… Harryju Stylesu je posebno zanimljivo u karantinu!

Harry Styles je omiljeni gost intervjua i radio stanica otkad je njegov drugi album “Fine Line” doživeo nerealan uspeh – osim toga, u centru pažnje je i njegov neobičan stil, pa je nedavno uradio editorijal u mrežastm čarapama! Njegova neobična priroda došla je do izražaja i u novom intervjuu za 1Xtra radio u kom je on pričao šta radi u karantinu – ako ne znate šta biste radili, njegovi odgovori definitivno će vas inspirisati!

Ostajati toliko dugo kod kuće za nekoga je izazov, ali sudeći po Harryjevim rečima, za njega karantin nije ni najmanji problem! “Malo jeste teško ali srećan sam. Imam sreće što sam izolovan zajedno sa svojim prijateljima. Čudno je sve ovo ali samo se trudimo da se pazimo, slušamo muziku, igramo igrice, stavljamo maske za lice, čujemo se s nekim ljudima takođe” priča Harry.

Harry otkriva i da je počeo da se bavi hobijima za koje pre nije imao vremena: “Sad je pravo vreme da se nauči neka nova veština i da se započne novi hobi. Nemamo ništa osim slobodnog vremena. Učim trenutno italijanski i imam ponekad časove znakovnog jezika” priča Harry o svojim interesovanjima.

Ono što fanove ovih dana posebno intrigira je objava koju vidite iznad – iako je u Evropi pandemija korona virusa i svi otkazuju sve, ne samo na našem kontinentu već i u Americi, Harry se uopšte ne oglašava da odlaže ili otkazuje turneju! Razumljivo je da se ne oglašavaju zvezde koje nastupaju tek na leto jer se ne zna kako će se situacija odvijati, ali Harryjevi nastupi kreću već u aprilu i svi mu pišu da je suludo i da misli da će za manje od mesec dana biti bezbedno okupiti nekoliko hiljada ljudi na jednom prostoru.

Pročitajte još  Harry Styles obukao suknju, pa ceo dan na meti heterofobičnih napada

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Harry Styles

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.