Kylie Jenner usamljena: Nedostaju mi prijatelji i porodica

Kylie Jenner je ozbiljno shvatila problem sa korona virusom koji je zadesio svet, tako da ne krši pravila samoizolacije i ne izlazi sa svojim prijateljima kao što to mnoge zvezde uprkos svemu rade – ona je čak priznala da joj karantin ne pada teško jer je bila u sličnom stanju dok je bila trudna, jer je krila tu vest od javnosti! Samim tim što se zaista izolovala maksimalno, Kylie je sve prisutnija na društvenim mrežama i bar one joj pomažu da se zabavi.

Kylie zbog boravka u karantinu češće objavljuje i Instagram Storyje, tako da na njenom profilu svaki dan možete videti nove selfije i bumerang storyje, a milijarderka često pita fandom i šta bi mogla da radi – recimo, na poslednjoj objavi je zamolila da joj predložite dobre filmove!

Osim što traži nove preporuke, Kylie je objavila Story na kom priča o tome kako joj nije lako što je sama. “Nedostaju mi porodica i prijatelji… molim se za sve vas. Ovakvi dani zaista pokažu da treba ceniti dobra vremena” zaključuje Kylie na Instagramu.

U teškim vremenima je bitno ostati i vedrog duha i našaliti se, pa je Kylie podelila i mim na kom se smeje dok se šminka, a jedan fan je napravio foru dodavši rečenicu iznad: “Ovo sam ja kad za tri nedelje moja sobna lampa počne da se šali sa mnom” – nadajmo se da ipak stvari neće otići toliko daleko!

Pročitajte još  Pomirenje? Travis Scott naziva Kylie Jenner svojom ženom!

Osim zabave na društvenim mrežama, za Kylie je prava zanimacija i njena ćerka Stormi, s kojom ovih dana ubija dosadu gledajući dečije filmove! Njih dve ovih dana prave i kolače sa raznim bojama i šljokicama pa se Kylie i time pohvalila na Instagramu, a kao što možete da pretpostavite, Kardashian-Jenneri vole da se sređuju, pa Kylie ovih dana koristi Stormi i kao svoju lutku koju će da oblači i sređuje “bez razloga”, kako je i ona napisala na Storyju.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Jordyn Woods želi Kylie nazad u svom životu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.