Niall umoran od ponavljanja: Ljudi, mi nismo kreteni, vraćamo se 100%

Od momaka iz One Directiona stalno dolaze informacije o povratku benda koje se mogu tumačiti i dobro i loše ali Niall Horan po ko zna koji put objašnjava da će se oni vratiti jer bi sve suprotno značilo da su pali na testu inteligencije.

Razgovarajući u emisiji „60 Minutes“, Niallu je postavljeno direktno pitanje o sudbini benda i tome da li će se 1D vratiti, na šta je odgovorio. „Da, sto posto se vraćamo, rekao sam to više puta“, ističe on a onda za svaki slučaj dodaje, „Ako to ne bismo uradili, bili bismo kreteni.“

Niall je u petak izbacio svoj prvi solo album, „Flicker“ a skroman kakav jeste, on ističe da se ovo nikad ne bi desilo bez One Directiona. „Jednostavno ne bih bio ovde da nije bilo toga.“ Ostaje samo da mu verujemo – Niall nije momak koji je izneverio bilo koje obećanje!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Naviru emocije: Na prodaju je legendarni One Direction kombi!

2 thoughts on “Niall umoran od ponavljanja: Ljudi, mi nismo kreteni, vraćamo se 100%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.